Csokis család

A Csokis család napjai, örömei, nyűgjei.

Címkék

anglia (1) anyu (4) apu (2) autó (13) barkács (9) betegség (7) bkv (2) család (32) édeserdély (1) elégedett (2) fixi (2) fotó (1) gabi (1) hír (1) hülyeség (35) játék (5) kaja (28) kérdés (5) kit (7) költözés (3) lakás (3) lina (34) mázli (2) mekk elek (1) miazhogy (4) motor (4) nagyi (2) nagypapa (3) nelli (27) nyelv (2) nyúl (3) ovi (4) pedálos (4) pozitív (3) reptér (1) repülés (2) retro (24) suli (1) szőnyeg (4) szöveg (3) tájfutás (5) thor (1) törp (1) túlélő (7) Címkefelhő

Friss topikok

  • Dulifuli, akit kizárt az Index Fórumról egy köcsög: @Szubrina: Nem olyan nagy trükk az előállítás, mert nem kell minden hígításból a teljes lehetséges... (2020.05.13. 12:13) Chuck Norris meg elmehet a búsba!
  • Linnaa: Sajnos azt hiszem inkább: Hol az iPhone 7???!!! (2017.02.25. 07:39) Nyaralás
  • Linnaa: Fordult a kocka! Elmehettek Mamival a strandra, mi meg addig netezünk. (2017.02.25. 07:35) Netfüggőség?
  • lóspaci: éss rajt van végre az a maszk? kisuvickolva? (2015.02.10. 13:27) Bréking... egy kicsit (meg egy kicsit down)
  • geegee: Közben megtaláltam a korábbi posztokat is.Saját kútfőből én is egy tök ilyen első futóműre gondolt... (2014.09.07. 06:46) Pedálos autó (1.)

Linkblog

Autójavítás: Viszkisnek kéne állni

2007.04.06. 22:23 Csokis

Elkezdtem az itthon fölöslegben álló zsák pénzek belapátolását a családi autóparkba. Tegnap vettem két sárvédőt a Xantiához. Ma megjött az első lámpa, és az alatta levő bajuszléc. Jövő héten esedékes egy lökhárító, meg az index, és ha minden jól megy, még egy ajtó is. Esetleg homlokfal, dobbetétek. És persze szerelés, fényezés. Az meg még mindig kérdéses, hogy mindebből mit fizet a biztosító?
Közben tegnap este hatkor telefonált Karesz, hogy a kisautó is kész, most vár a sorára a vizsgán. Ahogy elmesélte, az sem volt egy sétagalopp. Vizsgára menet megállította a rendőr, persze a forgalmi már decemberben lejárt. Klubelnökünk beizzítva, de így sem "került elő" az autó útvonalengedélye. Egy óra huzi-voni után elengedték a rendőrök, és még pénzt sem fogadtak el. A vizsgáról persze helyből kirúgták, merthogy Fixinek nincs lökhárítója. Irány az egyik klubtárs, akinek van tartalék, gyors szerelés, vissza, némi rimánkodás, és estére újabb két év papírja lett Fixinek. Karesz szerint az autó elkezdheti énekelni a Hat tyúk dalát, mert ez volt az utolsó alkalom, hogy átment a vizsgán. Még nem tudom, mennyi a végösszeg -nem is láttam az autót-, de állítólag száz alatt marad. Ahhoz képest, hogy a levesszűrőnk a Bismarck orrtőkéje az autó fémrészeihez képest, már ez is szép eredmény. Azért remélem, a gitt még összefogja arra két évre, nem esem ki alul egyszer útközben. Addig itt egy pár kép, így nézett ki vizsga előtt. Hát nem kár érte?
















































A csajoknál a helyzet nem rossz, de reménytelen. Linának ma reggel végre sikerült a pisizacskós mutatvány. A tegnapi eredmény: egy csatakos melegítő. A  mai: szintén egy csatakos melegítő, de volt hozzá egy zacskó pisi is. Eredmény szerdára. Nellike délben 38,4-gyel ébredt, úgy látszik, ő sem ússza meg. Estére ráadásul elkövettünk egy baklövést. Linának köptetőt adtunk, amitől persze nem tud aludni. Köhög, nyávog, félálomban az ujjadat morzsolgatja. Ha elveszed a kezed, akkor, nyüszög, ettől Nelli felébred, és ő is kezdi. Ez az ujjmorzsolás valami hihetetlen dolog. Öt perc alatt garantáltan bárkinek az agyára lehet vele menni, de órákon át el kell viselni. Nem is értem, hogy az amerikaiak miért nem alkalmazzák Guantanamon? Na, elhúzok aludni, mert úgy érzem, lesz még ma éjszaka kelés, és nem a fenekemen.

3 komment

Címkék: autó lina nelli fixi

A bejegyzés trackback címe:

https://csokis.blog.hu/api/trackback/id/tr8855566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tücsök 2007.08.27. 14:47:03

Szééééééép autóóóóó :-)

lóspaci 2012.10.04. 21:36:19

nekem is volt egy vörös, a csábos Ullmann Mónié volt annó, aztán rendberakattam, majd egy milla volt mire kész lett és aztán sajna vizrefutottam pörgés és totálkár, mindezt még jogsi nélkül, nagy marha voltam. bár nem fértem bele, lévén 194 cm vagyok

Csokis · http://csokis.blog.hu 2013.12.19. 13:00:07

@lóspaci: Idén ősszel végleg távozott életünkből Fixi. Eladtam, mert beláttam, hogy az életben nem fogom kilakatoltatni, akkor csinálja meg magának valaki más, csak járjon szegény. Egyszerűen nincs annyi pénzem, hogy beletoljam egy kétüléses hobbiautóba.
.
.
.
.
.
Bár soha se mondd, hogy soha!
süti beállítások módosítása