Csokis család

A Csokis család napjai, örömei, nyűgjei.

Címkék

anglia (1) anyu (4) apu (2) autó (13) barkács (9) betegség (7) bkv (2) család (32) édeserdély (1) elégedett (2) fixi (2) fotó (1) gabi (1) hír (1) hülyeség (35) játék (5) kaja (28) kérdés (5) kit (7) költözés (3) lakás (3) lina (34) mázli (2) mekk elek (1) miazhogy (4) motor (4) nagyi (2) nagypapa (3) nelli (27) nyelv (2) nyúl (3) ovi (4) pedálos (4) pozitív (3) reptér (1) repülés (2) retro (24) suli (1) szőnyeg (4) szöveg (3) tájfutás (5) thor (1) törp (1) túlélő (7) Címkefelhő

Friss topikok

  • Dulifuli, akit kizárt az Index Fórumról egy köcsög: @Szubrina: Nem olyan nagy trükk az előállítás, mert nem kell minden hígításból a teljes lehetséges... (2020.05.13. 12:13) Chuck Norris meg elmehet a búsba!
  • Linnaa: Sajnos azt hiszem inkább: Hol az iPhone 7???!!! (2017.02.25. 07:39) Nyaralás
  • Linnaa: Fordult a kocka! Elmehettek Mamival a strandra, mi meg addig netezünk. (2017.02.25. 07:35) Netfüggőség?
  • lóspaci: éss rajt van végre az a maszk? kisuvickolva? (2015.02.10. 13:27) Bréking... egy kicsit (meg egy kicsit down)
  • geegee: Közben megtaláltam a korábbi posztokat is.Saját kútfőből én is egy tök ilyen első futóműre gondolt... (2014.09.07. 06:46) Pedálos autó (1.)

Linkblog

Szapport

2007.08.09. 10:43 Csokis

Van nekem egy jó, öreg SILVA fejlámpám. (Igen, ez itt reklám helye, de tök mindegy, mert ilyen típusú lámpát úgysem gyárt senki más.) Múltkor kint felejtettem a kocsi hátsó ablakában, és a kinti negyven fok, plusz az üvegházhatás nem tett neki nagyon jót. Egyszerűen leolvadt róla az a gumi, ami az előtét plexit a foncsorhoz rögzíti. Felhívtam a magyar forgalmazót, hogy lehet-e ilyet rendelni? Nagyon kedvesen mondták, hogy megnézik, de ne legyenek túl nagy reményeim, majd visszahívnak. Éééés... tényleg visszahívtak. Viszont mondták, hogy sajnos nem, ezt a lámpát már nem gyártja a SILVA, ezért csak komplett fejrészt tudnak adni, de az majdnem annyi, mint egy új lámpa lenne. (Ezek a lámpák 27 és 35 rongy között futnak újonnan.)
Erre írtam egy levelet a svéd SILVA supportnak, hogy ez tök normális-e, hogy egy filléres alkatrészért megvehetem az egész lámpát újra? Kollégám -szintén tájfutó- rögtön mondta, hogy hagyjam az egészet a 'csába, ragasszam meg sziloplaszttal, oszt' jónap!
 - Mit képzelsz, mi lesz? Azt mondják, hogy küldd vissza régit, és küldenek egy új lámpát neked? Vagy kapsz egy fejrészt, csak fizesd ki a postaköltséget, ami több lesz, mint a lámpa ára?
Akkor sem hagyom annyiban, úgyhogy tegnap délután a levél elment Svédiába. Ma délelőtt jött a válasz, hogy:
  • A lámpát már nem gyártják, de küldenek egy hasonló gumigyűrűt, egy újabb modellről, remélik az jó lesz.
  • Ha mégsem, megadják annak a finn cégnek a nevét, ahol a lámpákat gyártják nekik, hátha ott még van ilyen gyűrű.
Ha megjön, akkor egyrészt örülök, másrészt az összes, bunkó német - angol - francia supporton nevelődött k-eu-i ki leszen röhögve jól! Úgy látszik, az híres, ősi viking kedvesség és empátia még nem halt ki, EU ide, EU oda.

Update (2007. 08. 21.):
Múlt hét végén megjött, jó is, e van öröm, e van bódottá. "Éljen a SILVA, nemzetek álma, érette száll ma síka a nép..."!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokis.blog.hu/api/trackback/id/tr21135850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása